Asfaltarbejde, Asfaltreparation mm.

Professionel asfaltering i København og omegn

Fokus på tilfredse kunder - vi kører først, når du er tilfreds 

Udfører arbejde for private, erhverv og foreninger 

Mere end 30 års brancheerfaring

Skal I have asfalteret?

Amager entreprenøren er din lokale leverandør af alle former asfaltarbejde i København, på Amager og omegn. Vi har i mere end 30 år udført entreprenøropgaver for private, foreninger, erhverv og det offentlige, herunder asfaltering.

Vi asfalterer og reparer:

  • Veje
  • Indkørsler
  • Gårde
  • Pladser
  • Skateparker
  • Vejbump 

Kontakt os på 31 10 13 11, for alle former for asfaltering og asfaltreparation.

Kvalitet og dialog

Vi sætter en ære i at levere et stykke asfaltarbejde af høj kvalitet hver gang og kører ikke før resultatet er fejlfrit. 

Måden hvorpå vi sikrer et godt resultat er ved at gå i dialog med kunden, samt ved aldrig at hoppe over hvor gærdet er lavest.

Stor fleksibilitet og ekspertise

I kraft af vores store erfaring, kan vi løse enhver asfalteringsopgave effektivt og med øje for detaljen. Med en stor maskinpark og kvalificerer personale, kan vi håndtere din opgave, hvad end det er en lille privatopgave eller en større erhvervsopgave.

Vi kombinerer gerne asfaltering med nogle af vores andre kompetencer, som kloakering, brolægning, omfangsdræn og anlægsarbejde.

Galleri

Her kan du se billeder fra en asfaltering og fliselægning på Kongedybet - Amager Boulevard. Vi foretager jævnligt denne type opgave for private og erhverv på Amager og i København.

Få tilbud på asfaltering

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på asfaltarbejde i København. Vi vender tilbage hurtigst muligt.